Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, May 22, 2014

Gluteeniton Nutella-kakku

Ranskalainen ystäväni jakaa kanssani himon Nutellaan, tuohon ihanaiseen suklaalevitteeseen, ja sain häneltä ohjeen tähän maailman helpoimpaan kakkuun.


Tarvitset vain kahta ainesta: purkillisen Nutellaa ja kananmunia.

Lämmitä Nutella-purkkia (400 g) hetki kuumassa vedessä, jotta siitä tulee pehmeää. Erottele viidestä kananmunasta valkuaiset ja keltuaiset, ja sekoita keltuaiset Nutellan sekaan kulhossa.

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto varovasti Nutella-sekotukseen ja sekoita niin vähän kuin mahdollista, mutta kuitenkin niin, että taikinasta tulee tasaista.

Kaada taikina voideltuun, gluteenittomilla korppujauhoilla jauhotettuun matalaan vuokaan ja paista 180 asteessa vajaa puoli tuntia. Anna jäähtyä.

Ihanan helppoa ja epäterveellistä!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home